Druženje povodom dana otvorenih vrata

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na nezaboravno druženje koje smo pripremili povodom Dana otvorenih vrata, koje će se održati 28. listopada 2023. godine od 11.00 do 19.00 sati. Posjetite nas na adresi Antonio Smareglia 65 u predivnom Vodnjanu, gdje ćemo zajedno istražiti bogatstvo prirode i upustiti se u avanturu otkrivanja ljekovitih biljnih vrsta, proizvodnje prirodne kozmetike, dodataka prehrani, i mnogo više!

Svaki trenutak proveden na našem događaju bit će obogaćen zanimljivim aktivnostima, učenjem i ukusima koje možete doživjeti. Evo nekoliko naglasaka:

  • Upoznavanje ljekovitih biljnih vrsta: Naša stručna ekipa će vas provesti kroz fascinantni svijet biljaka i njihovih ljekovitih svojstava. Imat ćete priliku razgovarati s botaničarima i stručnjacima koji će vam otkriti tajne ove čarobne baštine.
  • Posjet pogonu za preradu i proizvodnju: Zavirite u naš pogon za preradu i proizvodnju prirodne kozmetike i dodataka prehrani. Vidjet ćete kako se stvaraju proizvodi koji čuvaju i njeguju vaše tijelo na najprirodniji način.
  • Prirodna kozmetika i dodaci prehrani: Naša trgovina bit će prepuna vrhunskih prirodnih proizvoda. Imat ćete priliku isprobati ih i saznati više o prednostima korištenja prirodne kozmetike i dodataka prehrani za vaše zdravlje.
  • Mirisna kušaonica i delicije: Započnite putovanje mirisima našom mirisnom kušaonicom. Ovdje ćete se upoznati s nizom mirisnih sastojaka koje koristimo u našim proizvodima. Također ćete moći kušati delicije pripremljene s ljubavlju i pažnjom prema prirodnim sastojcima.

Ovo je prilika za sve ljubitelje prirode, wellnessa i prirodnih proizvoda da zajedno istražimo čuda koja nam priroda nudi. Bilo da ste već zaljubljenik u prirodne proizvode ili tek razmišljate o prelasku na prirodnu njegu, ovaj događaj je savršen za vas.

Očekujemo vas 28. listopada 2023. godine od 11.00 do 19.00 na adresi Antonio Smareglia 65 u Vodnjanu. Povedite obitelj i prijatelje, pridružite nam se i zajedno proslavimo čuda prirode.

Vidimo se!

Scroll to Top
Skip to content