Anti Tick

 11,30 (85,14 kn)

Opis proizvoda

Anti Tick je prirodni biljni kompleks za zaštitu kože i odjeće od ujeda krpelja, kao i za ublažavanje posljedica ujeda. Sprej je nakon nanošenja učinkovit i do 6 sati, a pogodan je za sve uzraste iznad 2 godine starosti. Jedan od glavnih sastojaka je piretrin iz biljke dalmatinski buhač, koji je potpuno neškodljiv, a izuzetno učinkovit prirodni insekticid. Prirodni piretrini također nisu štetni ni za okoliš jer se u njemu ne akumuliraju, budući da se u kontaktu sa svjetlosti i zrakom brzo razgrađuju. Osim učinkovite zaštite, ovaj sprej je odličan za prirodnu njegu u slučaju da dođe da ujeda, pri čemu dezinficira, umiruje i potiče zacjeljivanje upaljenih mjesta na koži.

Sastojci: Pelargonium graveolens flower water, Laurus nobilis leaf water, Salvia officinalis leaf water, Chrysanthemum cinerariifolium leaf extract (Pyrethrum), Pelargonium graveolens flower oil, Lavandula angustifolia flower oil, Eucaliptus globulus leaf oil, Foeniculum vulgare flower oil, Lecithin, Lauryl glucoside, Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearate, Glycerin

Potisni gas: nitrogen

Način uporabe: Sprej nanijeti na mjesta uboda bez utrljavanja. Prskati preventivno po izloženim dijelovima tijela: lice, vrat, ruke i noge. Može se prskati i po odjeći budući da ne ostavlja mastan trag. Ne primjenjivati na djeci mlađoj od 2 godine.

 

Pakiranje: 100 mL

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. Ne prskati u oči.

Posebna upozorenja o opasnostima: R-10 Zapaljivo! Spremnik je pod tlakom. Zaštiti od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50 ˚C. Ne izlagati vatri i ne bušiti, čak ni nakon uporabe. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje u neposrednoj blizini.

Scroll to Top
Skip to content