Happy Feet

 11,00 (82,88 kn)

Opis proizvoda

Namijenjen higijeni i njezi stopala, ovaj prirodni sprej posjeduje snažna antibakterijska i antigljivična svojstva bazirana na aktivnim tvarima prisutnim u eteričnim uljima i hidrolatima. Koristi se za regulaciju znojenja i prevenciju gljivičnih infekcija i neugodnih mirisa, a naročito je formuliran da spriječi neugodne mirise uzrokovane infekcijom gljivicama iz roda Trichophtyon. Regulacija znojenja uočljiva je već nakon prve primjene, a značajno smanjenje znojenja uočljivo je nakon 2 tjedna redovite uporabe. Zahvaljujući prisustvu mentola postiže se trenutni osjećaj svježine i hlađenja, a koža postaje glatka, mekana i nježna na dodir.

Sastojci: Lavandula angustifolia flower water, Lavandula x intermedia flower water, Laurus nobilis leaf water, Aloe barbadensis water, Foeniculum vulgare flower water, Pelargonium graveolens flower water, Hydrogenated Castor oil, Glycerin, Lavandula x intermedia flower oil, Lavandula angustifolia flower oil, Laurus nobilis leaf oil, Salvia officinalis leaf oil, Citrus grandis oil, Citrus medica limonum oil, Foeniculum vulgare flower oil, Mentha piperita leaf oil, Pelargonium graveolens leaf oil, Linalool (prirodno prisutan u korištenim sastojcima)

Potisni gas: nitrogen

Način uporabe: Kratko prskati na čista stopala, a zatim masiranjem utrljati sadržaj. U svakodnevnoj primjeni, dovoljno je prskati 2-3 puta dnevno. Poželjno je prskati i po unutrašnjem dijelu obuće za bolji efekat.

 

Pakiranje: 100 mL

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. Ne prskati u oči.

Posebna upozorenja o opasnostima: R-10 Zapaljivo! Spremnik je pod tlakom. Zaštiti od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50 ˚C. Ne izlagati vatri i ne bušiti, čak ni nakon uporabe. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje u neposrednoj blizini.

Scroll to Top
Skip to content