Masažno ulje Magic

 20,00 (150,69 kn)

Opis proizvoda

Ovo magično masažno ulje sačinjeno je od kombinacije ekstrakata lavande, komorača, kadulje, čempresa i jasmina u maslinovom i bademovom ulju. U aromamasaži namijenjeno je toniziranju i učvršćivanju kože, budući da čempres posjeduje snažno diuretično i adstringentno djelovanje, zbog čega često koristi kao glavni sastojak mnogobrojnih anticelulitnih tretmana. Lavanda i komorač njeguju suhu i osjetljivu kožu, dok kadulja zateže i štiti. Glavna prednost ove kombinacije visokokvalitetnoga maslinovog ulja obogaćenog vitaminom E i čistih eteričnih ulja jeste dubinska njega i toniziranje kože, što je efekat koji je dodatno pojačan eteričnim uljima grejpa i jasmina.

Sastojci: Olea europaea fruit oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Lavandula angustifolia flower oil, Foeniculum vulgare oil, Salvia sclarea oil, Salvia officinalis oil, Cupressus sempervirens oil, Jasminum officinale oil

Način uporabe: Po potrebi umasirati na kožu tijela i ostaviti da se upije. Dobro protresi prije uporabe. Samo za vanjsku uporabu.

 

Pakiranje: 200 mL

Scroll to Top
Skip to content