Anti Mosquito

 11,00

Opis proizvoda

Anti Mosquito je lagani biljni kompleks eteričnih ulja i hidrolata namijenjen zaštiti od ujeda komaraca i drugih insekata, kao i njezi kože nakon uboda. Nakon nanošenja ostavlja tanak zaštitni sloj koji pruža visoku zaštitu od uboda, a ukoliko dođe do uboda prisutni mentol iz eteričnih ulja će hladiti otečeno mjesto, te ublažiti crvenilo, svrbež i iritaciju. Monoterpenski alkoholi i fenoli prisutni u spreju posjeduju značajnu antivirusnu aktivnost i koriste se u slučaju infektivnih bolesti kože koje mogu biti posljedica uboda insekata. Ovaj sprej također ublažava bolove i potiče zacjeljivanje rana, budući da biološki aktivne tvari prisutne u eteričnim uljima potiču regeneraciju i epitelizaciju kože.

Sastojci: Salvia officinalis flower water, Lavandula x intermedia flower water, Mentha piperita leaf water, Foeniculum vulgare flower water, Pelargonium graveolens flower water, Artemisia vulgaris extract, Glycerin, Soya lecithin, Lavandula x intermedia flower oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Foeniculum vulgare flower oil, Mentha piperita leaf oil, Pelargonium graveolens flower oil, Citronella plant oil, Linalool (prirodno prisutan u korištenim sastojcima)

Potisni gas: nitrogen

Način uporabe: Sprej nanijeti na mjesta uboda i utrljati. Prskati preventivno po izloženim dijelovima tijela: lice, vrat, ruke, noge, a može se prskati i po odjeći budući da ne ostavlja mastan sloj. Ne primjenjivati na djeci mlađoj od 3 godine.

 

Pakiranje: 100 mL

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. Ne prskati u oči.

Posebna upozorenja o opasnostima: R-10 Zapaljivo! Spremnik je pod tlakom. Zaštiti od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50 ˚C. Ne izlagati vatri i ne bušiti, čak ni nakon uporabe. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje u neposrednoj blizini.

Scroll to Top
Skip to content