Masažno ulje Revital

 20,00 (150,69 kn)

Opis proizvoda

Tijekom ovo ulje pomaže u opuštanju, daje novu energiju i umanjuje bolove. Balansirajući učinak Revital masažnog ulja postiže se korištenjem visokokvalitetnih eteričnih ulja i čistih biljnih ulja. Rezultat je umirujući i stabilni masažni spoj, koji pomaže kod oporavka tijela tijekom bolesti. Osim masaže, može se koristiti i u svakodnevnoj njezi kože, te stavljati u osvježavajuće kupke. 100% čista eterična ulja ružmarina, lavandina, komorača, kadulje i jasmina odgovorna su za izraziti njegujući učinak ovog ulja. Ružmarin poboljšava cirkulaciju i revitalizira, a zajedno sa lavandinom posjeduje pobuđujući efekat i doprinosi poboljšanju raspoloženja i koncentracije.

Sastojci: Olea europaea fruit oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Lavandula x intermedia flower oil, Foeniculum vulgare oil, Salvia officinalis oil, Jasminum officinale oil

Način uporabe: Po potrebi umasirati na kožu tijela i ostaviti da se upije. Dobro protresti prije uporabe. Samo za vanjsku uporabu.

 

Pakiranje: 200 mL

Scroll to Top
Skip to content